Voorstellen

Nou, eindelijk is het dan zover. Na vier jaar uitstellen schrijf ik mijn eerste blog. Al sinds ik begonnen ben met mijn eigen onderneming voel ik de behoefte om mijn visie op bepaalde zaken te delen met de wereld. Waarom ik dit nog niet eerder heb gedaan? Ik vind het eng eerlijk gezegd.

Daarnaast had ik ook steeds het gevoel dat ik eerst “iets moest doen” voordat ik “iets nuttigs” te melden zou hebben. Eng vind ik het nog steeds, maar na vier jaar begrijp ik eindelijk wat ik dan moest doen voordat dat gevoel weg zou zijn.

Met grote trots kan ik jullie dan ook vertellen dat ik na vier jaar ontwikkelen en uitproberen eindelijk mijn arbeidsmarktoriëntatie methodiek hebt afgemaakt!

Nou wil ik mijn eerste blog niet te veel wijden aan mijn dienstverlening; dat is voor later.

Ik zou graag willen beginnen bij het begin. Laat ik me dus eerst eens voorstellen. Ik ben 32 jaar oud en ik woon samen met mijn vriendin. We hebben begin november ’23 de sleutel van ons prachtige huis gekregen en we zijn nog druk bezig met het inrichten.

Daarnaast heb ik twee hobby’s. Ik biljart graag en ik fotografeer. Nou is het zo dat ik mijn aandacht slecht kan verdelen dus deze hobby’s wisselen elkaar meer af dan dat ik ze tegelijkertijd uitoefen.

Momenteel ligt mijn focus bij het biljarten. Ik vind het echt z’n prachtig spelletje. Voor de niet-kenners: biljarten doe je met drie ballen en er zitten geen gaten in de tafel.

Ik ga graag uit eten met mijn vriendin of met vrienden, maar een avond op de bank met een goede serie en vroeg naar bed vind ik net zo fijn.

Mijn leven is niet altijd zo rustig geweest. Op mijn 27ste heb ik een burn-out gehad en hierdoor ben ik wel echt anders in het leven gaan staan. Z’n ontwrichtende ervaring zorgt er vaak voor dat je meer naar jezelf gaat luisteren en je gevoel meer de ruimte geeft.

Tenminste, dit was bij mij het geval.

Het was een erg verwarrende tijd, maar ik ben trots op de keuzes die ik destijds heb durven maken. Het was even aanpoten, maar de rust waarna ik toen op zoek ben gegaan is inmiddels in mijn leven.

Ik zal ‘m zelf maar even maken, maar ja, ook met mijn achternaam kan je veel rust (nodig) hebben.

Op enig moment na mijn burn-out kon ik weer gaan bouwen en toen kreeg ik de kans om voor mezelf te beginnen. Ik heb verschillende opdrachten voor WeenerXL gedaan en hier heb ik de kans gekregen om te ontdekken wat zingevend werk voor mij inhoud.

Zingevend werk is voor mij belangrijk, want ik wil graag het gevoel hebben dat ik iets doe wat ertoe doet. Zingeving is natuurlijk een begrip dat voor iedereen iets anders kan betekenen, maar voor mij is een belangrijke pijler dat ik direct of indirect mensen help om een beter leven voor zichzelf te creëren.

De afgelopen jaren heb ik dit op een hele directe manier gedaan, doordat mensen één op één heb begeleid. Hoewel dit zeer leerzaam was en de voedingsbodem voor mijn arbeidsmarkt oriëntatie methodiek was, neig ik momenteel toch meer naar het indirect mensen helpen.

Ik sta dan ook de popelen om mijn methodiek in de markt te zetten en professionals te trainen om met mijn methodiek te werken. Ik sta te popelen om deze nieuwe visie op arbeidsmarkt oriëntatie te verspreiden en zo een bijdrage te leveren aan de arbeidsmarkt toeleiding van mensen in een kwetsbare arbeidspositie.

Nou, dat was ‘m dan. De eerste blog. Mijn voornemen is om structureel een blog bij te gaan houden. Ik schrijf graag en dit is een ondergeschoven vaardigheid van mezelf. Ik kijk er naar uit om deze te gaan ontwikkelen en jullie hopelijk te inspireren óf gewoon even een paar minuten te vermaken 😉

Liefs,

Dennis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak vrijblijvend een afspraak!

Ik kom graag langs om kennis te maken en samen te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.