Dennis heeft op zijn eigen authentieke manier gezorgd voor een versnelling van projecten en een verhoging van het rendement. Hij begrijpt de dynamiek en complexiteit binnen overheidsorganisaties en kan vanuit daar vervolgens handelen op een commerciële en pragmatische manier. Hij verliest daarbij de soms complexe projectdoelstellingen vanuit de gemeente niet uit het oog. Hierdoor is hij ideaal om in te zetten op het snijvlak van publiek en privaat domein.
Renco Wesseling Manager Innovatie (WeenerXL)
Wanneer je als zelfstandige ondernemer een dienst levert en gelimiteerd bent aan het aantal uur in één dag, wordt het lastig tijd te besteden aan groei. Denk aan missie, visie, strategie bepaling en deze vervolgens ook naleven, no way! Door Zeldenrust Project aan mijn organisatie te binden, kon ik me weer gaan focussen op mijn corebusiness en wordt er gewaakt maar vooral gestuurd op de samen bepaalde strategie. Met Zeldenrust Projects aan mijn zijde, maakt niet alleen Diks Process Support weer groei, maar worden ook mijn persoonlijke sales vaardigheden verbeterd!
Roy Diks Ondernemer (DPS)
Als technische ZZP-er ben ik goed in mijn vak, maar is het lastig om te bepalen of ik commercieel gezien met de juiste dingen bezig ben. Hierbij biedt Dennis de uitkomst. Door zijn pragmatische insteek en kennis en erving op commercieel gebied heeft hij mij op weg geholpen om meer business te genereren. Eerst hebben we samen gekeken naar een duurzaam verdienmodel. Hierdoor is mijn focus verschoven en hou ik me met de juiste dingen bezig. Hierna zijn we overgegaan op het ontwikkelen van mijn commerciële vaardigheden. Zijn tips waren erg welkom en ik voel me een stuk meer comfortabel bij het verkopen!
Maarten Oostdam Ondernemer (Oostdam Engineering)

Ook klaar voor een boost?

Neem contact op