Aangenaam, ik ben Dennis Zeldenrust,

In 2019 ben ik gestart met Zeldenrust Projects. Na een commerciële opleiding, 10 jaar werkervaring en het managen van een start-up vond ik het tijd voor een nieuwe richting. Een sociale richting…

Ik geloof dat ondernemen vanuit je hart moet komen en je energie moet geven; doen waar je voor staat. Als je dat combineert met de intentie om iets positiefs aan de wereld toe te voegen dan ben je al succesvol en onverslaanbaar!

Persoonlijk zet ik mijn kennis en ervaring graag om in (maatwerk) trajecten en workshops. Dit combineer ik met één op één begeleiding van mensen met een bepaalde hulpvraag. Het liefst help ik mensen die een beter leven voor zichzelf én voor anderen willen creëren.

Mijn hart ligt bij het sociale domein en mensen met een psychische kwetsbaarheid. Om op dat gebied stappen met een persoon of organisatie zetten is wat mij betreft één van de mooiste dingen die er is.

Iedere dag doe ik mijn werk met veel passie en toewijding. Mijn werkwijze gaat altijd uit van de liefde voor jezelf en de intentie om die liefde te delen met je medemens. Een bijdrage leveren aan een betere wereld is voor mij geïmpliceerd in het leven en dit zou altijd het doel van werk moeten zijn.

Naast dit ben ik ook gelovig.

Ik geloof heilig dat liefde samen met je opstaat en je helpt te bereiken wat je wil bereiken wanneer je voor jezelf kiest. Dat liefde je opvangt op het moment dat je een sprong in het diepe waagt ten behoeve van een beter leven voor jezelf, je naasten én voor de wereld.

Ik ben een idealist en ik geloof dat we op weg zijn naar een wereld vol liefde, vrede en samenhorigheid.

Ik geloof ook dat deze wereld nog ver in de toekomst ligt, maar ik geloof ook dat we deze wereld binnen één minuut kunnen creëren.

Als we maar met z’n allen tegelijk besluiten lief voor elkaar te zijn…

Eigenaar van Zeldenrust Projects
Dennis Zeldenrust

Ondernemer

Kennismaken?

Neem contact op