Resultaatgericht
Flexibel
Daadkrachtig

Welkom op mijn site!

In 2019 ben ik gestart met Zeldenrust Projects. Na een commerciële opleiding, 10 jaar werkervaring en het managen van een start-up vond ik het tijd voor een nieuwe richting. Een sociale richting…

Ik geloof dat ondernemen vanuit je hart moet komen en je energie moet geven; doen waar je voor staat. Als je dat combineert met de intentie om iets positiefs aan de wereld toe te voegen ben eigenlijk al succesvol en onverslaanbaar!

Persoonlijk hou ik ervan om mijn kennis en ervaring om te zetten in (maatwerk) trajecten en workshops. Dit combineer ik graag met één op één begeleiding van mensen met een bepaalde hulpvraag. Ik help graag mensen een beter leven voor zichzelf te creëren óf ik help graag mensen die mensen helpen een beter leven voor zichzelf te creëren.

Mijn hart ligt bij het sociale domein en mensen met een psychische kwetsbaarheid en hen een stapje verder te helpen. Op dat gebied stappen met een persoon of organisatie zetten is wat mij betreft één van de mooiste dingen die er is.

Iedere dag doe ik mijn werk met veel passie en toewijding en mijn werk geeft me veel voldoening, betekenis en iets te doen natuurlijk. Wel is het zo dat mijn werk voor mij op de laatste plaats komt.

Mijn liefde komt op de eerste plaats, mijn hobby daarna; gevolgd door mijn familie en vrienden. Dat zijn de zaken waar het leven voor mij om draait en het leven de moeite waard maken.

Hopelijk tot snel!

Dennis Zeldenrust

Ondernemer