Plan een gratis Business Scan!

Laten we samen naar je bedrijf kijken! In 45 minuten brengen we je bedrijf in kaart en onderzoeken we in hoeverre de koers van je business nog aansluit bij jou als ondernemer én als mens.

Waarom Business Support?

Als ondernemer is het gemakkelijk om je focus te verliezen in 'de waan van de dag'. Business Support helpt je om focus aan de brengen en stelt je in staat om de business te creëren die jij voor ogen hebt!

Business support geeft je:

  • Kennis en inzichten over het ondernemerschap;
  • Ieder kwartaal een plan van aanpak;
  • Een stuk achter de deur bij de uitvoering van je plan;
  • Een sparringpartner.
Business Support helpt bij strategievorming.

Voor wie is Business Support?

Business Support van Zeldenrust Projects is er voor ZZP-ers die en hun business toekomst bestendig willen maken. Business Support biedt ondersteuning op strategisch én commercieel vlak.

Wat is de kern van Business Support?

Business Support richt zich op het geven van structuur en aanbrengen van focus als het gaat om het ontwikkelen van je bedrijf op strategisch én commercieel vlak.

Als ondernemer zijn er altijd meer dan voldoende dingen waar je je aandacht aan kunt geven. Vaak zoveel dat het lastig is om focus te bepalen en jezelf bezig te houden met de zaken die leiden naar het bedrijf dat je voor ogen hebt.

Business support is een abonnement met een cyclus van een kwartaal. Ieder kwartaal vindt er een (teams)meeting plaats en behandelen we één van de zeven Business BOOSTS. Een Business BOOST is een stuk theorie over het ondernemerschap. In het gesprek leggen we de relatie tussen de BOOST en je bedrijf. Vanuit hier vormen we een plan van aanpak en de rest van het kwartaal staat in het teken van de uitvoering van dat plan.

Ik ondersteun je hierbij door pro-actief in contact met je te staan om te zorgen dat we ook daadwerkelijk een stap zetten. Vanzelfsprekend fungeer ik ook als sparringpartner als je iets tegenkomt waar je vragen over hebt.

Door deze structuur zetten we ieder kwartaal een stapje en zo bouwen we langzaam maar zeker aan een business die past bij jou visie als ondernemer!

Welke Business BOOSTS zijn er?

Er zijn in totaal zeven Business BOOSTS die allemaal een ander onderwerp aansnijden.

Klik op de drop down button voor meer informatie over de desbetreffende BOOST.

Bedrijfsstrategie

In deze Business BOOST gaat het over de drie niveau’s die je als ZZP-er dient te bestieren. Ieder niveau geeft een ander perspectief en dit leidt weer tot andere inzichten.

 

Bewustwording hiervan en het wisselen tussen staat centraal in deze BOOST!

Bedrijfsmodel

In deze Business BOOST gaat het over de manieren waarop je als ondernemer je geld verdiend. Door dit bewust in kaart te brengen krijg je overzicht in je business en wordt het vormen van een passende strategie een stuk gemakkelijker!

 

Ook wordt er in deze BOOST aandacht besteed aan de manier waarop je binnen je bedrijf met informatie omgaat.

Communicatiestrategie

In deze Business BOOST gaat het over de benodigde elementen om een effectieve communicatiestrategie te formuleren.

 

Door uitwisselbare onderdelen te gebruiken houdt je je strategie dynamisch en stel je jezelf in staat om op veranderingen in de markt in te spelen.

Salesproces

In deze Business BOOST gaat het over de verschillende stappen die het salesproces kent en het samenspel hiervan. Door op een abstracte manier naar het salesproces te kijken stel je jezelf in staat om op een gemakkelijke manier knelpunten te identificeren en deze effectief aan te pakken.

CRM

In deze Business BOOST gaat het over alles wat te maken heeft met het structureren van het proces om nieuwe klanten te werven én tevreden te houden.

 

Daarnaast wordt er ook aandacht besteed om het dit proces te koppelen van operationele werkzaamheden zodat je efficiënt en effectief te werk kunt gaan!

Acquisitie

In deze Business BOOST gaat het over het binnenhalen van nieuwe klanten. Het kost vaak enige moeite om ergens binnen te komen en in deze BOOST gaat het over de diverse acties die je kunt ondernemen om niets aan het toeval over te laten!

Salesgesprek

In deze Business BOOST wordt aandacht besteed aan het sluiten van de deal aan tafel bij de potentiële opdrachtgever. Het salesgesprek wordt opgedeeld in 6 fasen kan je een gesprek gemakkelijker sturen én achteraf analyseren.

 

Iedereen kan een goede verkoper worden!

Plan een gratis Business Scan!

Laten we samen naar je bedrijf kijken! In 45 minuten brengen we je bedrijf in kaart en onderzoeken we in hoeverre de koers van je business nog aansluit bij jou als ondernemer én als mens.

Dienstverlening

Business Support volgt cycli van drie maanden. Ieder kwartaal wordt opnieuw de focus bepaald en (eventueel ondersteund door een BOOST) wordt een plan van aanpak geformuleerd. In drie maanden ga je dit plan uitvoeren en krijg je hier ondersteuning bij.

Iedere cyclus van drie maanden start met een teams meeting waarin we de BOOST bespreken en het plan van aanpak formuleren. Daarna vindt de opvolging zowel pro-actief als on-demand per telefoon en mail plaats.

Business Support
479,-
per kwartaal
Per kwartaal een nieuwe focusPer kwartaal een nieuwe focus
Business Support groeit meeBusiness Support groeit mee
Krijg on-demand en pro-actief supportKrijg on-demand en pro-actief support
Per kwartaal verlengbaarPer kwartaal verlengbaar

Referenties

Een aantal ZZP-ers en startende ondernemers gingen u voor! Lees onderstaand waar de focus van de dienstverlening op heeft gelegen.

Plan een gratis Business Scan!