Kom meer te weten over ZP Business support!

ZP Business support

Speciaal voor zzp-ers in de procestechniek en engineering hebben wij een Business Support abonnement. Maak hiervan gebruik van en krijg doorlopende ondersteuning bij het uitbreiden van je business.

We starten met de module Business Scan & Plan en samen formuleren samen jouw business strategie en maken we een plan van aanpak.

Iedere 3 maanden brengen we opnieuw focus aan en behandelen we een ander onderdeel van je business.

Neem contact op
Modules

Krijg inzicht in het salesproces, het doen van acquisitie en het opzetten van een CRM-systeem.

On demand

Wij zijn er voor je als je even wilt sparren of gewoon je frustratie wilt uiten.

Pro-actief

Wij zijn de stok achter de deur die je helpt net dat stapje extra te zetten.

Focus

Wij helpen je met het vertalen van je passie naar een business model.

Modules

Kenmerkend voor onze dienstverlening is onze modulaire traject structuur. Ons abonnement is per kwartaal af te sluiten en bij iedere verlenging behandelen we een nieuwe module. Op deze manier groeit de dienstverlening met je bedrijf mee en krijg je ondersteuning op de gebieden die voor jou relevant zijn.

Download onderstaand de one-pagers van iedere module om een beeld te krijgen van de mogelijkheden!

Abonneer je op onze business support en boost on!

Sluit je aan
Business Support ZZP
369,-
per kwartaal
Start met een business scanStart met een business scan
Formuleer samen een business planFormuleer samen een business plan
Krijg on-demand en pro-actief support Krijg on-demand en pro-actief support
Behandel ieder kwartaal een andere moduleBehandel ieder kwartaal een andere module
Als technische ZZP-er ben ik goed in mijn vak, maar is het lastig om te bepalen of ik commercieel gezien met de juiste dingen bezig ben. Hierbij biedt Dennis de uitkomst. Door zijn pragmatische insteek en kennis en erving op commercieel gebied heeft hij mij op weg geholpen om meer business te genereren. Eerst hebben we samen gekeken naar een duurzaam verdienmodel. Hierdoor is mijn focus verschoven en hou ik me met de juiste dingen bezig. Hierna zijn we overgegaan op het ontwikkelen van mijn commerciële vaardigheden. Zijn tips waren erg welkom en ik voel me een stuk meer comfortabel bij het verkopen!
Maarten Oostdam Ondernemer (Oostdam Engineering)
Wanneer je als zelfstandige ondernemer een dienst levert en gelimiteerd bent aan het aantal uur in één dag, wordt het lastig tijd te besteden aan groei. Denk aan missie, visie, strategie bepaling en deze vervolgens ook naleven, no way! Door Zeldenrust Project aan mijn organisatie te binden, kon ik me weer gaan focussen op mijn corebusiness en wordt er gewaakt maar vooral gestuurd op de samen bepaalde strategie. Met Zeldenrust Projects aan mijn zijde, maakt niet alleen Diks Process Support weer groei, maar worden ook mijn persoonlijke sales vaardigheden verbeterd!
Roy Diks Ondernemer (DPS)

Klaar om te gaan ondernemen?

Neem contact op