Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

ZP Coaching to Work

Wij implementeren een traject naar werk voor mensen in een kwetsbare arbeidspositie binnen de sociaal maatschappelijke dienstverlening.

Meer informatie

Aan de kern van ZP Coaching to work staat de intentie van de deelnemer. Vanuit hier ontstaat er een beeld binnen welke werk omgeving de deelnemer goed tot zijn recht zou komen. Vanuit een plan van aanpak neemt de deelnemer zelf de regie over en bepaald waar deze ondersteuning bij nodig heeft. Zodra een passende werkomgeving is gevonden wordt ingezet op een duurzame plaatsing.

ZP Innovative projects

Wij zorgen voor soepel verloop van een project door daadkrachtige houding met oog voor alle stakeholders binnen de betrokken organisaties.

Meer informatie

Wij geloven in de kracht van samenwerken en het bij elkaar brengen van de juiste kennis en vaardigheden om zo een project neer te zetten dat op een duurzame manier toegevoegde waarde biedt aan een bepaald onderdeel van de sociaal-maatschappelijke dienstverlening. Deze projecten kunnen betrekking hebben op het ontwikkelen en implementeren van een innovatieve techniek binnen de dienstverlening, maar ook voor verbetertrajecten bent u bij ons aan het goede adres. Wij zorgen voor heldere managementinformatie en informeren wij alle stakeholder op een pro-actieve wijze.

ZP Business support

Wij zijn er voor zzp-ers in de procestechniek die focus willen aanbrengen in de business en duurzame groei nastreven.

Meer informatie

Als ZZP-er ben je goed in je vak. Je houdt ervan om in de materie te duiken en voor toegevoegde waarde voor je klant te zorgen. Echter ben je als ZZP-er ook ondernemer en dit komt vaak pas op de tweede plaats. Ondernemer zijn betekent voor ons continu bezig zijn met het creƫren, herkennen en verzilveren van kansen. Doordat wij je helpen bij het ontwikkelen van je commerciƫle vaardigheden en meedenken over nieuwe business modellen zorgen we ervoor dat het ondernemerschap op de eerste plaats komt.

ZP Mindful

Wij zijn er voor mensen die een zittende functie hebben en veel thuiswerken of met andere uitdagende omstandigheden om moet gaan.

Meer informatie

Leer door middel van online workshops hoe je beter om kunt gaan met uitdagende werk omstandigheden en zo meer energiek de dag doorkomt.

Waarbij kunnen we u helpen?

Neem contact op