Ontdek wat ik voor u kan betekenen!

ZP Trajecten & Workshops

Gratis trajecten en workshops voor organisaties in het sociale domein voor het verhogen van de kennis van de arbeidsmarkt én het verbinden van de doelgroep met de arbeidsmarkt.

Meer informatie

ZP Trajecten & Workshops is bedoeld als inspiratieplatform voor sociale organisaties om nieuwe begeleidingstrajecten en workshops vorm te geven.

Enerzijds is ZP Trajecten & Workshops gericht op verstrekken van gratis materiaal vanuit waar sociale organisaties een eigen draai aan kunnen geven. Anderzijds zijn er ook mogelijkheden voor een maatwerk opdracht waarin samen gekeken wordt naar het huidige aanbod en deze geoptimaliseerd wordt.

Klik op "meer informatie" voor de gratis trajecten en workshops en kom meer te weten over de mogelijkheden voor maatwerk!

ZP Business Support

Voor ondersteuning op persoonlijk, strategisch en commercieel vlak voor startende ondernemers en ZZP-ers én die met een andere blik naar business willen gaan kijken.

Meer informatie

ZP Business support is een persoonlijk traject gericht op het ontwikkelen van de organisatie passend bij de persoonlijke doelen van de ondernemer of ZZP-er.

Enerzijds is ZP Business support gericht op het werkgeluk en de balans tussen werk en privé van de ondernemer. Anderzijds is wordt er gekeken naar de commerciële doelen en hoe deze te bereiken zijn. Energie krijgen van je werk staat altijd centraal!

Klik op "meer informatie" voor de trajectvorm, structuur en kosten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op