Kom meer te weten over ZP Innovative projects!

ZP Innovative projects

ZP Innovative projects is gericht op het ontwikkelen en implementeren van innovatieve ontwikkelen binnen de sociaal maatschappelijke dienstverlening.

Om (technologische) projecten te borgen binnen de organisatie is een lastige klus en daar zijn wij goed in. Met enthousiasme en daadkracht zorgen we voor een goede sfeer rondom het project en een efficiënte workflow.

Neem contact op
Virtual Reality

Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen en implementeren van projecten die met Virtual Reality te maken hebben.

Implementeren

We werken altijd met oog op een goede inpasbaarheid in het proces. Een project opleveren dat duurzaam is voor ons het meest belangrijk!

Onafhankelijk

Wij brengen focus aan en behalen resultaat door daadkracht. Zonder andere belangen zorgen we voor succesvolle afloop van het project!

Draagkracht

Met enthousiasme en humor zorgen wij ervoor dat het project een warm hart toegedragen wordt door alle stakeholders.

De Innovative projects!

Wij hebben een bijdrage geleverd aan onderstaande projecten. Zeldenrust Projects heeft een samenwerking tussen diverse partijen gefaciliteerd waardoor deze projecten momenteel geborgd zijn binnen de organisatie.
Dennis heeft op zijn eigen authentieke manier gezorgd voor een versnelling van projecten en een verhoging van het rendement. Hij begrijpt de dynamiek en complexiteit binnen overheidsorganisaties en kan vanuit daar vervolgens handelen op een commerciële en pragmatische manier. Hij verliest daarbij de soms complexe projectdoelstellingen vanuit de gemeente niet uit het oog. Hierdoor is hij ideaal om in te zetten op het snijvlak van publiek en privaat domein.
Renco Wesseling Manager Innovatie (WeenerXL)

Toe aan een meer innovatieve werkwijze?

Neem contact op